Ervin Salianji pranon se e kanë rrahur gratë: Gruaja më e bukur në Shqipëri, është Grida Duma

0

Deputeti i PD-së, Ervin Salianji është ngacmuar mbi shijet e tij për vajzat dhe jo vetëm kaq në “Një ditë me Dojnën”, rubrikën e “Pop Culture” në Top Channel.
I pyetur nëse e kanë rrahur ndonjëherë gratë, ai ka pohuar se ka ndodhur!
Lidhur me shijet e tij estetike mbi vajzat e ekranit, ai ka përzgjedhur Dojnën, si më të bukurën.
Nëse kujtojmë deklaratën e tij se gruaja më e bukur në politikë është Grida Duma, kuptojmë se deputeti ka debulesë per sytë jeshil.

You might also like More from author

error: As mos e mendo :P
%d bloggers like this: