Facebook nxjerr në treg aplikacionin argëtues “Lasso”

0

Lasso është përpjekja më e fundit e Facebook-ut për të fituar përsëri adoleshentët, sepse në vitin 2018, vetëm gjysma e adoleshentëve thanë se ende përdornin “Facebook”, krahasuar me vitin 2014, ku 71 për qind e tyre ishin aktivë në këtë aplikacion.
Në aplikacionin e ri “Lasso”, përdoruesit mund të regjistrojnë vallëzimin e tyre dhe imitimin me sinkronizimin e buzëve në muzikë. Aplikacioni gjithashtu u lejon përdoruesve regjistrimet e shkurtra si Vines dhe është në dispozicion si në iOS dhe Android .

Rrjeti social Facebook deklaroi: “Lasso është një aplikacion i ri i pavarur për formate të shkurtra, video argëtuese, nga komedia, në bukuri, palestër dhe më shumë. Ne jemi të ngazëllyer për potencialin e këtij aplikacioni dhe mezi presim të marrim reagime nga njerëzit”.
The post Facebook nxjerr në treg aplikacionin argëtues “Lasso” appeared first on Gazeta Shqiptare Online.

You might also like More from author

error: As mos e mendo :P
%d bloggers like this: