FOTOT: Momentet e shembjes së “Shqiponjës”, ja si u prish sot simboli i 100 vjetorit të Pavarësisë

0

Vepra ‘Shqiponja’ e artistit Albi Cifligu, që u vendos në Tiranë me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë është shembur nga njëra portë hyrëse e Tiranës për t’u zhvendosur diku tjetër.
Ajo ishte pjesë e projektit që preket nga ndërtimi i Unazës së Madhe dhe pengonte implementimin e projektit.
“Shqiponja” u realizua me kontributin financiar të familjes tetovare “Destani”, vepër e derdhur në çelik të rëndë dhe me lartësi 10 metra. (Pellgje)

You might also like More from author

error: As mos e mendo :P
%d bloggers like this: