Të pozosh me statujat…

0

Ka disa foto klishe të cilat njerëzve kur udhëtojnë jashtë vendit. Fotot e turistëve që “mbajnë” kullën në Pizë apo puthjet para kullës Eiffel në Paris janë kaq të zakonshme sot.
Megjithatë, disa njerëz vendosën të ishin pak më shumë krijues dhe zgjodhën të pozonin me statujat.

“Bright Side” ka mbledhur disa fotografi të njerëzve që dëshmuan se pozimi me statuja ose skulptura mund të jetë super argëtim.
Për më shumë, shfletoni galerinë:

The post Të pozosh me statujat… appeared first on Gazeta Shqiptare Online.

You might also like More from author

error: As mos e mendo :P
%d bloggers like this: